REKEBORD
Reker pr. pers 500g med brød, sitron og majones.
KANAPÈER
4 stk pr person.
HAVETS KOLDTBORD
Kreps, fylte krabbeskjell, ovnsbakt ørret m/rømme, reker m/skall, krabbeklør, blåskjell, røkelaks med eggerøre, gravlaks med sennepssaus, sild, grønn salat, dressing, majones, brød og smør.
REKEBORD OG SPEKEMAT
Reker 70/90 (250g pr. pers.) med brød, smør, sitron og majones, Spekeskinke 50g, fenalår 50g, potetsalat 100g, rømme, flatbrød.
REKEBORD M/KRABBER
Reker 90/120 med brød, smør, sitron og majones, 1 krabbeskjell.
KOLDTBORD
Røkelaks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, roastbiff m/remulade og løk, svinestek m/surkål, skinke, spekeskinke m/potetsalat, kylling, karbonader m/løk, ovnsbakt ørret m/rømme, reker m/majones, 2 sorter sild, brød og smør.
KOMBIBORD
Røkelaks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, roastbiff m/remulade og løk, svinestek m/surkål, spekeskinke m/potetsalat, kylling, karbonader m/løk, ovnsbakt ørret m/rømme, kreps, blåskjell, krabbe, reker m/majones, 2 sorter sild, brød og smør.
SUPPE M/BRØD
Fiskesuppe/Betasuppe.