Skutemeny

  • REKEBORD

    Reker pr. pers 500g med brød, sitron og majones

  • KANAPÈER

    4 stk pr person

  • HAVETS KOLDTBORD

    Kreps, fylte krabbeskjell, ovnsbakt ørret m/rømme, reker m/skall, krabbeklør, blåskjell, røkelaks med eggerøre, gravlaks med sennepssaus, sild, grønn salat, dressing, majones, brød og smør

  • REKEBORD M/KRABBER

    Reker 90/120 med brød, smør, sitron og majones, 1 krabbeskjell.

  • REKEBORD OG SPEKEMAT

    Reker 70/90 (250g pr. pers.) med brød, smør, sitron og majones, Spekeskinke 50g, fenalår 50g, potetsalat 100g, rømme, flatbrød.

  • KOLDTBORD

    Røkelaks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, roastbiff m/remulade og løk, svinestek m/surkål, skinke, spekeskinke m/potetsalat, kylling, karbonader m/løk, ovnsbakt ørret m/rømme, reker m/majones, 2 sorter sild, brød og smør.

  • KOMBIBORD

    Røkelaks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, roastbiff m/remulade og løk, svinestek m/surkål, spekeskinke m/potetsalat, kylling, karbonader m/løk, ovnsbakt ørret m/rømme, kreps, blåskjell, krabbe, reker m/majones, 2 sorter sild, brød og smør.

  • SUPPE M/BRØD

    Fiskesuppe/Betasuppe.

  • Mineralvann

  • 0,33 Øl/1 glass vin

  • 1/1 fl. Hvitvin

  • 1/1 fl. Rødvin

  • 1/1 fl. Musserende vin

  • Kaffe/te

  • Snacks/Peanøtter

Skulle det være noe annet som ønskes, vil vi gjøre vårt beste for å ordne dette.